Eroon Kivuista kirja ja Video DVD

Eroon Kivuista selkä ja alakroppa kirjan ja DVD videon avulla:
 

  • Pystyt poistamaan spesifisiä kipuoireitasi – kipu jossain tietyssä kohtaa esim. polvikipu sisäsivu – selkäkipu toinen puoli – tai lonkkakipu takaa selkäpuolelta jne.
  • Pystyt poistamaan pääkipuoireesi arviolta 80% todennäköisyydellä tai vähintäänkin lievittämään kipujasi 93% todennäköisyydellä
  • Pystyt poistamaan kipujasi usein jo muutamassa päivässä

 

[wpsc_products product_id=’17’]
[wpsc_products product_id=’24’]
[wpsc_products product_id=’25’]

Tämän Eroon Kivuista kirjassa esitetyn kivunhoitotekniikan “äiti” on on tohtori Janet Travell joka palveli myös valkoisen talon ylimpänä lääkärinä presidentti Kennedyn aikana.

Hän suurin saavutuksensa oli saada selvile, että liikuntaelimistön kipu oli usein ns. siirtynyttä kipua ja lähtöisin sittemmin triggerpisteiksi nimetyistä lähteistä lihaksista ja, että näitä eliminoimalla erilaisin keinoin oli mahdollista päästä eroon niiden aiheuttamasta kivusta.

(Editoijan huomautus: Tähän liittyy hauska tarina siitä minkälaiset kokemukset lääkäriharjoittelijana saivat Janet Travelin kiinnostumaan kivunhoidosta ja omistautumaan sille – voit lukea tuon tarinan Eroon Kivuista kirjan esittely kappaleesta.)

Sinun kannaltasi ehkä tärkein työ mitä Travell teki oli se, että hän kartoitutti muiden lääkärien avustuksella yleisimmät triggerpisteiden muodostumispaikat ja niihin liittyvät kipualueet.

Näiden tietojen, sekä triggerpisteiden poistoon tarkoitettujen hierontaohjeiden avulla pystyt pyyhkimään pois triggerpisteistä johtuvat kipuoireesi.

Koska käytännössä suurin osa kivuista johtuu niistä, tämä tarkoittaa, että todennököisesti pystyt poistamaan suurimman osan kivuistasi.

Esim. kartoituksessa jonka lääkärit tekivät kipuklinikalla 93%:lla potilaista löytyi trgiggerpisteitä.

Ja on arvioita, että noin 70-80% tapauksissa triggerpisteet ovat potilaan pääkipuoireiden takana. ( prosentit vaihtelee tutkimusten ja niissä lähinnä kipualueen mukaan)