Lonkkakipu: ilmainen opas lonkkakivun itsehoitoon – lääkärien kehittämä metodi

Lataa ilmainen opas, jonka avulla voit mahdollisesti lievittää lonkkakipuoireitasi itsehieronnalla, lääkärien kehittämällä “akupainanta” metodilla.

Lonkkakivun itsehoito-opas pdf

Lonkkakipu ei aina johdu itse nivelestä, vaan se voi joskus olla lihasperäistä ja lähtöisin entiteeteistä, joita lääkärit nimittävät triggerpisteiksi.

Triggerpisteet ovat hypersupistuneita lihassäiekimppuja, jotka aiheuttavat siirtynyttä kipua vähän kauemmas itsestään, usein juuri nivelien kohdalle.

Tällainen kipu on kuitenkin helpotettavissa, sillä triggerpisteen hypersupistunut kohta häviää yksikertaisesti hieromalla sitä, ja samalla sen aiheuttama siirtynyt kipukin häviää.

triggerpiste on kuitenkin vain kipuoireen ilmenemismuoto, eikä syy miksi sinulla on niitä ja kipuja.

Syy miksi sinulla on kipuja ja triggerpsiteitä voi olla, että sinulla on yleinenen jalan rakenne, joka altistaa kivuille & triggerpisteiden muodostumiselle.

triggerpisteille ja ja kivuille altistava tekijä on kuitenkin korjattavissa oiikean vahvuisella asentotunto-pohjallisella.

Miten voimme auttaa

lataa ilmainen lonkkakivun itsehoito-opas jossa lääkärien kartoittamat triggerpisteet ja niden siirtyneet kipualueet kuvina.

jonka avulla pystyt lievittämään tirggerpisteistä johtuvia lonkkakipuoireita.


Lonkkakivun itsehoito-opas pdf

| December 1st, 2010 | Posted in Uncategorized |

2 Responses to “Lonkkakipu: ilmainen opas lonkkakivun itsehoitoon – lääkärien kehittämä metodi”

 1. Aira Says:

  Minulla on ollut noin kuukauden todella epämiellyttävää lonkkakipua kävellessä, säteilee polveen ja nilkkaan. Yöllä myös todella inhottavaa särkyä, mikään nukkuma-asento ei ole hyvä. Burana hieman auttaa. Olen 46-vuotias nainen.

 2. kadmin Says:

  Kuulostaa vähän lihasperäiseltä kivulta.

  (säteily polveen)

  Nilkkaan säteily viittaisi myös pakaralihasten triggerpisteisiin.

  Eroon Kivuista kirjasta saat kaiken kattavat ohjeet tällaisen kivun hoitoon.

  t:Kivuton tiimi